Wat is inbegrepen bij uw verblijf?
• All inclusive arrangement bestaande uit overnachting, 3 maaltijden, koffie, thee en frisdrank en ondersteuning door een gastvrouw, tevens helpende bij lichte zorgvragen
• Dagelijkse schoonmaak van de kamer
• Gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes zoals de huiskamer en het park
• Aanwezigheid van een gastvrouw, die samen met u overlegt over uw persoonlijke zorgbehoefte en die als eerste aanspreekpunt voor uw familie beschikbaar is
• 24 uur per dag aanwezigheid van gediplomeerd personeel
• Activiteitenprogramma van het verzorgingshuis van Zorg & Wonen Glorieux
• Beveiligde omgeving
• Persoonlijke alarmering
• TV
• WiFi
Tarieven
Logeren met zorg is een voorziening die mogelijk binnen uw polis valt. U kun hiervan gebruik maken met een geldige indicatie.

Kosten eerstelijnsverblijf
Bij een medisch noodzakelijk verblijf is het mogelijk om op basis van de vergoeding voor eerstelijnsverblijf (ELV) in Herstelhotel Stefaan te logeren. Hiervoor heeft u een doorverwijzing van uw huisarts of medisch specialist nodig, met een indicatie voor medisch (noodzakelijk) verblijf. Herstelhotel Stefaan hanteert de door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vastgestelde dagtarieven.

Met een passende verwijzing worden de kosten van het verblijf in Herstelhotel Stefaan afhankelijk van uw polis geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de basisverzekering door uw verzekeraar. Wellicht vergoedt uw verzekeraar minder dan het te betalen dagtarief. Het verschil is voor uw eigen rekening. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk om u vooraf goed te laten informeren door uw verzekeraar. U betaalt in alle gevallen uw wettelijk verplicht eigen risico zelf.

De dag van aankomst en de dag van vertrek gelden ieder als een volledige dag, ongeacht het tijdstip van aankomst en vertrek.
Tarief p.p.p.dag Geen aanspraak op vergoedingVergoeding
€ 135,-gast100% betalenGeheel of gedeeltelijke vergoeding door de ziektekostenverzekeraar. Zie polisvoorwaarden.
€ 164,20gast met ELV indicatie100% betalenGeheel of gedeeltelijke vergoeding door de ziektekostenverzekeraar. Zie polisvoorwaarden.
€ 50,-bezoeker/partner100% betalen
€ 10,-huisdier100% betalen
Bent u verzekerd bij VGZ en wordt uw verblijf vergoed vanuit een aanvullende verzekering? Voor uw verblijf kan een afwijkend tarief gelden. De intakefunctionaris informeert u hier graag over.

Meer weten over herstellen en/of logeren met zorg of nader kennismaken?

Neemt u gerust contact op met de intakefunctionaris van Zorg & Wonen Glorieux op telefoonnummer 040 294 75 00.