Contact
Herstelhotel Stefaan
Glorieuxlaan 8
5613 LN Eindhoven

E
I www.herstelhotelstefaan.nl

Heeft u vragen over herstellen en/of logeren met zorg of wilt u nader kennismaken? Neem contact op met de intakefunctionaris op telefoonnummer 040 294 75 00.

Wilt u contact met een gast die in Herstelhotel Stefaan verblijft? Bel rechtstreeks, 040 303 13 13.

Herstelhotel Stefaan is onderdeel van Stichting Zorg & Wonen Glorieux,
Geldropseweg 170, 5613 LN te Eindhoven.

Privacy
Herstelhotel Stefaan is onderdeel van Glorieuxpark. Voor Glorieuxpark en al haar bedrijfsonderdelen is de bescherming van de privacy van haar bewoners, medewerkers en bezoekers van groot belang. Glorieuxpark en Herstelhotel Stefaan gaan dan ook voorzichtig om met de uw persoonsgegevens. In de Privacyverklaring leest u hoe.

Melden kwetsbaarheden
Glorieuxpark vindt de veiligheid van de site heel belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van deze site kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is of is ontstaan. We vragen u ons hierover te informeren. In onze responsible disclosure leest u hoe.


Cookies
Wij maken enkel en alleen gebruik van technische en functionele cookies voor de correcte werking van het contactformulier. Voor eventuele verdere informatie verwijzen wij u graag naar onze privacy verklaring.
Contactformulier
U kunt hieronder het formulier invullen en versturen voor het stellen van een vraag of het geven van commentaar. Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
E-mail *
Vraag/Opmerking
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *